Belasting

‘the only thing certain in life...’

Aangifte doen drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop. Visser & Koehler is een betaalbare en deskundig fiscalist en neemt deze zorgen voor u weg. Door de specialisatie in fiscale aangiften, is ook uw aangifte in vennootschapsbelasting in vertrouwde en vakkundige handen bij Visser & Koehler.

Wij vullen alle belastingaangiftes in voor onder andere:

  • loonbelasting
  • omzetbelasting
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting

Hier houdt onze service echter niet op. Gebruik makend van onze fiscale expertise proberen wij tot een fiscaal gezien optimale situatie voor uw onderneming te komen. Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, lijfrentes, investeringsaftrek, man-vrouw firma, juridische rechtsvorm en opvolging van uw bedrijf kunt u bij Visser & Koehler in Naaldwijk terecht. Graag analyseren wij uw persoonlijke situatie waarna wij samen met u de juiste fiscale keuzes maken.

Belastingadvies tegen een laag tarief
Visser & Koehler is op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Hiervan plukken jaarlijks vele bedrijven en particulieren van ons administratiekantoor de vruchten. Wat u aan ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. U voldoet namelijk ten eerste aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Ook zorgt een aangifte inkomstenbelasting waarin alle aftrekposten zijn opgenomen dat u zo min mogelijk belasting afdraagt.